ĐỀ THI TIẾNG ANH LỚP 9 HỌC KÌ 1 CÓ ĐÁP ÁN

     
*
tủ sách Lớp 1 Lớp 1 Lớp 2 Lớp 2 Lớp 3 Lớp 3 Lớp 4 Lớp 4 Lớp 5 Lớp 5 Lớp 6 Lớp 6 Lớp 7 Lớp 7 Lớp 8 Lớp 8 Lớp 9 Lớp 9 Lớp 10 Lớp 10 Lớp 11 Lớp 11 Lớp 12 Lớp 12 Lời bài bác hát Lời bài xích hát tuyển sinh Đại học, cao đẳng tuyển chọn sinh Đại học, cđ

15 đề thi học tập kì I môn tiếng anh lớp 9 gồm đáp án


cameraquansat24h.vn xin giới thiệu đến những quý thầy cô, những em học viên đang trong quy trình ôn tập tài liệu15 đề thi học tập kì I môn giờ anh lớp 9 gồm đáp án, tài liệu bao hàm 55 trang, tuyển chọn 15 đề thi môn tiếng anh lớp 9 học kì I. Đề thi được tổng phù hợp từ những trường trung học cơ sở trên toàn quốc giúp các em học sinh có t hêm tài liệu tìm hiểu thêm trong quy trình ôn tập, củng cố kiến thức và kỹ năng và sẵn sàng cho bài bác thi môn tiếng anh học kì I sắp đến tới. Chúc các em học sinh ôn tập thật kết quả và đạt được công dụng như hy vọng đợi.

Bạn đang xem: đề thi tiếng anh lớp 9 học kì 1 có đáp án

Mời những quý thầy cô và các em học viên cùng tìm hiểu thêm và mua về chi tiết tài liệu dưới đây:

ĐỀ 1 ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ IMôn TIẾNG ANH 9Thời gian: 45 phút

A.Language focusQuestion I :Choose the best answer khổng lồ complete the sentences:(3ms).1.She wishes that she….a good student A. Was B. Were C. Is D.are2.How long…..you studied English? A. Has B. Have C. Bởi vì D.did3. My dad ….worked for this company…..20 yearsA. Has/since B. Has/for C. Hasn’t/since D.have/for4.You had to …..home to lớn help my mom yesterdayA. Stayed B. Staying C. Stays D.stay5.I have never…..in that restaurantA. Eats B. Ate C. Eaten D.eat6.How did she……go to school last year?A. Used to lớn B. Use to lớn C. Had to lớn D.is used to7.This house………last yearA. Is built B. Was build C. Was built D.were built8.I will go to BMT city…….ThursdayA. In B. On C. At D.for9. She is a strict ………………………………………..A. Examiner B. Examine C. Exam D. Examination10. If you want lớn …………………………your English , we can help you . A. Take B. Attend C. Improve D. Give11. This school has an excellent ……………………………A. Repute B. Reputation C. Reputed D. Reputable12. They haven’t kept in cảm biến with each other ……………………………A. 2 years ago B. Since 2 years C. Over 2 years D. For 2 years B.WritingQuestion II : Complete the sentences with tag-questions (1m)1.He is a student,……………………?2.You work in a company,………………………..?3.We don’t lượt thích banabas,…………………………………..?4.Lan studies in a secondary school,…………………………………?Question III :Put the verbs in paretheses in correct form.(2ms)1.The examiner asked me if I ……………..( speak) any foreign languages.2.If we go on littering, the environment ………(become) seriously polluted. 3.If the rice paddies ……………(pollute), rice plants will die. 4.She usually (walk) ………………… to school C.ReadingQuestion IV : Read the passage . Then decide True (T) or False (F) .(2ms) Clothes can tell a lot about a person . Some people like very colorful clothes because they want everyone to look at at them & they want to lớn be the center of things. Other people like to wear nice clothes, but their clothes are not colorful or fancy. They bởi not lượt thích people khổng lồ look at them . Clothes today are very different from the clothes of the 1800s. For example, in the 1800s all women wore dresses. The dresses all had long skirts . But today women vày not always wear dresses with long skirts. Sometimes they wear pants. Clothes were made from cốt tông , wool , silk or linen . But today, there are many kinds of man made cloth . * True (T) or False (F). ....... 1. Clothes can’t tell anything about a person . ........ 2. Clothes today are very different from the clothes of the 1800s . ........ 3 . Clothes aren’t made from cốt tông , wool , silk , linen or man made . ......... 4 . Today all women always wear dresses with long skirts.D.Listening : Question V: Listen and fill in the gaps (2ms) Before the newspaper were …………....town criers would go through city streets and ringing a bell.They ………..... The latest new as they were walking. In Viet phái mạnh people love reading newspapers và magaines. The Kien Thuc Ngay ni is one if the most popular ……………… và is widely read by both teenagers và ……………

ĐÁP ÁN

A.Language focusQuestion I :Choose the best answer khổng lồ complete the sentences:(3ms).1.A 2.B 3C 4.D 5.C 6.B 7.C 8.B 9.A 10.C 11.B 12. D B.WritingQuestion II : Complete the sentences with tag-questions (1m)1.He is a student,…isn’t he…………………?2.you work in a company,…don’t you……………………..?3.We don’t like banabas,………do we…………………………..?4.Lan studies in a secondary school,……doesn’t she………………………?Question III :Put the verbs in paretheses in correct form.(2ms)1.The examiner asked me if I ……spoke…….( speak) any foreign languages.2.If we go on littering, the environment …. Will become………(become) seriously polluted.3.If the rice paddies …pollute…………(pollute), rice plants will die.4.She usually (walk) …walks……………… khổng lồ schoolC.ReadingQuestion IV : Read the passage . Then decide True (T) or False (F) .(2ms)1.F 2.T 3.F 4.F D.Listening : Question V .Listen và fill in the gaps (2ms)Before the newspaper were …INVENTED……….town criers would go through đô thị streets và ringing a bell.They …SHOUTED…….. The latest new as they were walking.In Viet nam giới people love reading newspapers and magaines. The Kien Thuc Ngay nay is one if the most popular …MAGAZINES…………… & is widely read by both teenagers & …ADULTS…………

ĐỀ 2 ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ IMôn TIẾNG ANH 9Thời gian: 45 phút

PHẦN I: TRẮC NGHIỆMWrite the letter A, B, C or D on your answer sheet lớn show the underlined part that needs correction.Question 1: If I won’t get up on time tomorrow, you must wake me up. A B C DQuestion 2: We have prepared for the dinner since a quarter of an hour. A B C DQuestion 3: You studied English at a university in London, weren’t you? A B C DQuestion 4: He asked me whether I know that man over there. A B C DQuestion 5: The boy laughed happy as he played with the teddy bear. A B C DRead the following passage and write the letter A, B, C or D on your answer sheet lớn indicate the correct word for each of the blanks. Television is one of man’s most (6) ____________ means of communication. It brings (7) ____________ và sounds from around the world into millions of homes . A person with a television mix can sit in his house và (8) ____________ the President making a speech or visit a foreign country. He can see a war being fought and watch statesmen try lớn bring (9) ____________ peace. Through television, trang chủ viewers can see and learn about people, places, and things in faraway lands. TV even takes its viewers out of this world. In fact, TV provides (10) ____________ entertainment programs than other kinds. The programs include action-packed dramas, light comedies, sporting events, & motion pictures.Question 6: A. Good B. Important C. Best D. Long Question 7: A. Events B. Hats C. Vegetables D. GoodsQuestion 8: A. Listen B. Watch C. Stand D. SmileQuestion 9: A. From B. Of C. For D. AboutQuestion 10: A. Much B. Many C. More D. MostRead the following passage and write the letter A, B, C or D on your answer sheet khổng lồ indicate the correct answer for each of the questions.The use of computer and the internet allows people to lớn work at home instead of traveling khổng lồ work. For example, a journalist who lives in a remote part of the world still gets in his articles on time for the next day’s newspapers. The internet allows businesses lớn communicate with customers & workers in any part of the world for the cost of a local telephone call. Email allows users to send documents, pictures and other data from one part of the world khổng lồ another in at least 5 minutes. The internet is providing a lot of new business opportunities. Some businesses are advertising their products on the Internet. People can use the internet to bởi shopping. This saves a lot of time. It is possible to use the mạng internet for education-students may connect with their teachers from trang chủ to send or receive e-mail or talk their problems through ‘on-line’ rather than attend a class.Question 11: The use of computer & the internet allows people______________ .A. Khổng lồ stay at trang chủ and rest B. Not khổng lồ work C. To lớn travel lớn work D. Khổng lồ work at homeQuestion 12: The mạng internet is_______________ to lớn communicate with people around the world.A. A cheap way B. An expensive way C. An inconvenient way D. A difficult wayQuestion 13: Through the Internet, businesses can ______________.A. Buy goods from each other B. Advertise & sell their products C. Send their products lớn customers D. All are correctQuestion 14: It takes _________________ to vì the shopping on the Internet.A. A lot of time B. A little time C. Less time D. More timeQuestion 15: Which of the followings is true?A. Thanks lớn the Internet, people vì chưng not need lớn go to work.B. Email can be used to advertise new products.C. The internet can be used for education.D. Students nowadays spend more time going online than attending school.Write the letter A, B, C or D on your answer sheet to lớn indicate the correct answer to lớn each of the following questions.Question 16: We are really _________________ by the beauty of Ha Long Bay.A. Impressed B. Lớn impress C. Impress D. ImpressingQuestion 17: Jeans become high _________________ clothing.A. Fashionable B. Fashion C. Cốt tông D. MaterialQuestion 18: They have bought a new house recently,___________?A. Vì they B. Have they C. Don’t they D. Haven’t theyQuestion 19: She often goes to lớn the_____________ to lớn pray because her religion is Islam.A. Church B. Pagoda C. Mosque D. TempleQuestion 20: They ________________ in that house for several months.A. Live B. Have lived C. Lived D. Are livingQuestion 21: Have you ever been ________________ da Lat ?A. Khổng lồ B. In C. From D. AtQuestion 22: The ao dai is the __________________ dress of Vietnamese women .A. Tradition B. Traditional C. Traditionally D. TraditionalistQuestion 23: phái mạnh doesn’t have a laptop. He wishes he ________________ one.A. Have B. Has C. Had D. Will haveQuestion 24: Lan và Maryam _________________ at least once every two months.A. Write B. Visit C. Exchange D. CorrespondQuestion 25: If you study hard, you ___________________ the exam.A. Pass B. Will pass C. Should pass D. PassedQuestion 26: Hi, Tom. __________________ ? – Fine, thanks. And you ?A. What’s everything B. What vày you bởi C. How’s everything D. Why notQuestion 27: She practices ___________________ English every day.A. To speak B. Speaking C. Speak D. SpokeQuestion 28: Mr. Phái mạnh is a well- ___________________ teacher in quang Trung school.A. Qualify B. Qualification C. Qualified D. Lớn qualifyQuestion 29: She asked me where I ___________________ from.A. Come B. Lớn come C. Coming D. CameQuestion 30: Lan often spends two hours________________ her homework everyday.A. Bởi vì B. Doing C. To vị D. DoesQuestion 31: This table is made _________________ wood.A. On B. Of C. From D. InQuestion 32: Young people like wearing jeans because they don’t _____________ easily.A. Wear out B. Wear off C. Make off D. Make outQuestion 33: The road khổng lồ our village _________________ as soon as possible.A. Will be widen B. Must widened C. Should be widened D. Has lớn be widenQuestion 34: We had a _________________ trip to Nam’s home village?A. Two-day B. Two-days C. Day-two D. Days-twoQuestion 35: Why don’t we have a look round the campus ? - _________________A. Yes, thanks B. Yes, why not ? C. It’s my pleasure D. Bởi we ? Write the letter A, B, C or D on your answer sheet lớn indicate the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest in each of the following questions.Question 36: A. Arrived B. Mentioned C. Announced D. EnjoyedQuestion 37: A. Pity B. Deny C. Daily D. ActivityQuestion 38: A. Campus B. Publish C. Supply D. DifficultQuestion 39: A. Classes B. Languages C. Institutes D. FinishesQuestion 40: A. Chatting B. Chocolate C. Exchange D. ScholarshipPHẦN II: TỰ LUẬNUse the suggested words lớn complete a letter of inquiry.Dear Sir/ Madam,1. I / see / Institute’s advertisement / Today’s TV program / yesterday.……………………………………………………………………………………………………2. I / be interested in / learn English / I / would lượt thích / information / your Institute.…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………3. I / learn / English / 4 years / and / want / improve / listening / speaking.…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………4. Could you please / information / length / courses / fees?……………………………………………………………………………………………………5. I / complete / spoken English thử nghiệm / necessary.……………………………………………………………………………………………………I look forward khổng lồ hearing from you as soon as possible. Yours sincerely,________Good luck______

ĐÁP ÁNA/ PHẦN TRẮC NGHIỆM:Mỗi câu đúng 0,2 điểm x 40 câu = 8 điểmQuestion 1 A Question 11 D Question 21 A Question 31 BQuestion 2 C Question 12 A Question 22 B Question 32 AQuestion 3 D Question 13 B Question 23 C Question 33 CQuestion 4 B Question 14 C Question 24 D Question 34 AQuestion 5 B Question 15 C Question 25 B Question 35 BQuestion 6 B Question 16 A Question 26 C Question 36 CQuestion 7 A Question 17 B Question 27 B Question 37 BQuestion 8 B Question 18 D Question 28 C Question 38 AQuestion 9 D Question 19 C Question 29 D Question 39 CQuestion 10 C Question trăng tròn B Question 30 B Question 40 DB/ PHẦN TỰ LUẬN:Mỗi câu đúng 0,4 điểm x 5 câu = 2 điểm1. I saw your Institute’s advertisement in / (on) Today’s TV program yesterday.2. I am interested in learning English & I would lượt thích some information about your Institute.3. I have learned (learnt) English for 4 years and (now )I want lớn improve my listening & speaking skills.4. Could you ( please) send me some information about the length of the courses & fees?5. I can complete a spoken English thử nghiệm if necessary.

Xem thêm: Những Mẫu Kệ Treo Tường Làm Kệ Để Đồ Bằng Gỗ Tại Nhà Cực Kỳ Đơn Giản

ĐỀ 3 ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ IMôn TIẾNG ANH 9Thời gian: 45 phút

Part I. Use of englishI/ Circle the best answer. ( 3.5pts)1. Nowadays Jeans ………….all over the world.A. Is sold B. Are sold C. Sold D. Sell2. When I was young. I used lớn …………… to lớn school by my mother.A. Be taken B. Being taken C. Take D. Taking3. Maryam và Lan …………..pen pals for over two years.A. Are B. Were C. Have been D. Will4.We should avoid…………..our environment.A. Lớn pollute B. Polluting C. Polluted D. Pollute5. The Ao dẻo consists …………a long silk tunic that is slit on the sides & worn over loose pantsA. Of B.off C. On D. In6. Jeans does not wear........................ Easily.A. In B. Of C. Out D. At7. Mr. Thanh will be Singapore……………..Monday lớn Thursday.A.to B. In C. From D. At8. He had a meeting……..11am & 1pmA.to B. In C. From D. Between9. I saw your company’s __________ on television today.A. Advertise B. Advertising C. Quảng cáo trên internet D. Advertisement10. We often take part in many __________ activities at school.A. Culture B. Culturally C. Cultured D. Cultural11. Now fashion ……….. Want to change the traditional Ao dai.A. Makers B. Workers C. Designers D. Dressers12. In the 18th century Jean cloth was made completely from…………A. Rubber B. Leather C. Cotton D. Nylon13.People often go to that __________ to pray.A. Hotel B. Shrine C. School D. Market.14.My village lies near the _______ of the mountain & by the river.A. Leg B. Foot C. Feet D. Legs

Part II. ReadingI. Read the text and choose the best answer (A, B,C or D ) to lớn complete each sentence questions.(1pt)Malaysia is one of the countries of the ASEAN. It is divided into two regions which are separated by about 640 km of the sea and together comprise an area of 329,758 sq km. Malaysia enjoys tropical climate. The Malaysian unit of currency is the ringgit. Kuala Lumpur-The capital city- is the largest city in the country. The population in 2001 was over 22 million. Although Islam is the country’s official religion, there are two other religions such as Buddhism & Hinduism. The national language is Bahasa Malaysia known simply as Malay. However, English, Chinese, and Tamil are also widely spoken. The language of instruction for primary school children is Bahasa Malaysia, Chinese, or Tamil. Bahasa Malaysia is the primary language of instruction in all secondary school, although some students may continue learning in Chinese or Tamil. And English is a compulsory second language.

Xem thêm: Thùng Sơn 1 Thùng Sơn Lót Sơn Được Bao Nhiêu M2?? Thùng Sơn 18 Lít Sơn Được Bao Nhiêu M2

1/ The ………….. Of Malaysia in 2001 was over 22 million.A. Population B. Region C. Language D. Country2/ Malaysia is divided into ……….. Regions by about 640 km of the sea.A. Two B. Three C. Four D. Five3/The official religion of Malaysia is ……………..A. Hinduism B. Buddhism C. Tamil D. Islam4/ …………… is a compulsory second language for secondary school students in Malaysia.A. Chinese B. Tamil C. Malay D. English

II. Read the text & choose the best answer (A, B,C or D ) lớn complete each spaces.(1,5pt)Ao Dai, the traditional dress of Vietnamese women, has been (1)………… in many poems, novels and songs. It is a long silk tunic that is slit on the sides & worn over loose pants. Vietnamese women usually wear it, especially on (2) …………. Occasions such as Tet, Teachers’ Day, Wedding Anniversary. Nowadays, some fashion designers have made it more and more beautiful by changing the traditional Ao Dai. Some of them print (3)………….. Of poetry on it, or they địa chỉ cửa hàng the (4) ……. Such as sun, stars, crosses & stripes (5) ………… the Ao Dai. Nowadays, Vietnamese women continue lớn wear this (6) ............. And fashionable dress. 1. A. Describe B. Write C. Mentioned D. Painted 2. A. Normal B. Special C. Small D. Huge 3. A. Queue B. Whole C. Marks D. Lines 4. A. Symbol B. Patterns C. Picture D. Painting 5. A. On B. In C. With D. Lớn 6. A. Newer B. Unique C. Modern D. Tradition

Part III. WritingI. Finish the second sentences so that it means the same as the fisrt. ( 1pt)1. People speak English all over the world.- English...............................…………………………………………………………………………2.There aren’t any parks và amusements in my hometown.- I wish ...............………………………………………………………………………......................2/ “ How will you use English in the future?”- She asked me…………………………………………………………………………………………4/ The weather was hot, so he turned on the air-conditioner.- Because………………………………………………………………………………………...II/ Make complete sentnces from the prompts. (1pt)1/ If / he / want / get / good grades / he / must / study / hard /.…………………………………………………………………………………………………………1/ we / lucky / catch / last bus / last night.…………………………………………………………………………………………………………2/ I / not see / her / since / 2003.…………………………………………………………………………………………………………4/ My father / lượt thích / watch / sports / in the evening.…………………………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

Part I. Use of englishI/ Circle the best answer. ( 3.5pts)1.B 2.C 3.C 4.B 5.A 6.C 7.C 8.D 9.D 10.D 11.C 12.C 13.B 14.B

Part II. ReadingI. Read the text and choose the best answer (A, B,C or D ) to lớn complete each sentence questions.(1pt)1. A 2. B 3. D 4.DII. Read the text & choose the best answer (A, B,C or D ) to complete each spaces.(1,5pt)1. C 2. B 3. D 4.A 5. A 6. B

Part III. WritingI. Finish the second sentences so that it means the same as the fisrt. ( 1pt)1. Englishis spoken all over the world.2. I wish there were some parks and amusements in my hometown.3.She asked me How you would use English in the futur.4.Because the weather was hot, he turned on the air-conditioner.II/ Make complete sentnces from the prompts. (1pt)1/ If he wants to lớn get good grades he must study hard .2/ we were lucky to lớn catch the last bus last night.3/ I have not see her since 2003.4/ My father lượt thích s watch ing sports in the evening.