SÁCH

     
bài tập giờ đồng hồ Anh lớp 6 tất cả đáp án dưới đây để giúp bạn củng chũm lại kỹ năng và kiến thức và nỗ lực được trinh độ của mình.

Làm bài xích tập là cách tốt nhất có thể để củng cụ lại kỹ năng đã học, giúp các em cố chắc kỹ năng hơn. Dưới đây là bài tập tiếng Anh lớp 6 tất cả đáp án mà các em rất có thể tham khảo để gia công ở công ty nhé.

Bạn đang xem: Sách

*

Làm bài bác tập giờ đồng hồ Anh lớp 6 gồm đáp án

Bài tập tiếng Anh lớp 6 tất cả đáp án

PAPER ONE: READING COMPREHENSION A ( 45 minutes )

SECTION A:

In this section you must choose the word or phrase which best completes each sentence. Circle the letter A, B, C or D against the number of each chiến thắng 1-20 for the word or phrase you choose.

(20 points)

1. My sister is very fond.................... Chocolate candy.

A. Of B. About C. With D. At

2. I have studied English....................eight months.

A. For B. Since C. By D. In

3. Listen....................our teacher !

A. With B. To C. For D. In

4. There isn’t....................food in the house.

A. None B. No C. Some D. Any

5. He arrives …………………..at six o’clock.

A. At trang chủ B. Trang chủ C. In trang chủ D. To lớn home

6. Herbert has had his car………………….. 1999.

A. Ago B. Since C. Khổng lồ D. For

7. How long will it....................to get there ?

A. Cost B. Lose C. Make D. Take

8. I....................it lớn you if you don’t have one.

A. Give B. Gave C. Will give D. Would give

9.....................your homework yet ?

A. Did you finished B. Are you finishing

C. Bởi you finish D. Have you finished

10. It’s the best book I …………………..read.

A. Have ever B. Had ever C. Will ever D. Can ever

11. He looked very..................when I told him the news.

A. Happily B. Happy C. Happiness D. Was happy

12. She is..................in history.

A. Interests B. Interested C. Interesting D. Being interest

13. Is the Eiffel Tower taller....................Big Ben ?

A. Then B. Than C. As D. Of

14. At school, David was..................anyone else in his class.

A. As clever as B. As clever than C. Cleverer as D. Cleverest

15. She speaks French....................than you.

A. More faster B. More fluently C. Well D. The most fluently

16. It began khổng lồ rain while we…………………..soundly.

A. Slept B. Were sleeping C. Have slept D. Are sleeping

17. She doesn’t like coffee, does she ?

A. Yes, she doesn’t B. No, she does C. Yes, she did D. No, she doesn’t

18. I won't go khổng lồ bed …………………..I finish my homework.

A. Until B. When C. While D. Since

19. Is this book ………………….. ? Yes, it's mine.

A. You're B. Yours C. You D. Your

20. …………………..do you come to school ? By bus

A. How B. What C. By D. When

SECTION B:

In this section you will find after the reading passage a number of questions of unfinished statements about the passage, each with four suggested answers or ways of finishing. You must choose the one which you think fits best (10 points)

People usually sing because they like music or because they feel happy. They express their happiness by singing. When a bird sing, however, its tuy vậy usually means much more than that the bird is happy. Birds have many reasons for singing. They sing to lớn give information. Their songs are their language.

The most beautiful songs are sung by male (cock) birds. They sing when they want to attract a female (hen) bird. It is their way of saying that they are looking for a wife.

Birds also sing to lớn tell other birds khổng lồ keep away. To lớn a bird, his tree or even a branch of tree, is his home. He does not want strangers khổng lồ come near him, so he sings lớn warn them.

If a bird cannot sing well, he usually has some other means of giving important information. Some birds dance, spread out their tails or make other sings. One bird has a most unusual way of finding a wife. It builds a small garden of shells and flowers.

21. Why do people usually sing ?

A. They like birds. B. They feel happy.

C. They want lớn tell a story . D. They like studying music.

22. Which birds sing the most beautiful songs ?

A. Birds in a good temper. B. Cock birds.

C. Hen birds. D. Female birds which attract male birds.

VnDoc - cài đặt tài liệu, văn phiên bản pháp luật, biểu mẫu mã miễn phí

23. What warnings does a bird sometimes sing ?

A. A warning lớn keep away. B. A warning lớn come quickly.

C. A warning about the approach of people D. A warning to stop singing.

24. What bởi most birds usually bởi if they cannot sing well ?

A. Warn other birds to lớn go away. B. Give their information in another way.

Xem thêm: Bài Tập Bổ Trợ Tiếng Anh 11, Unit 12 Lớp 11: The Asian Games

C. Find a wife. D. Fly high in the sky.

25. What is one bird's unusual way of attracting a hen bird ?

A. It dances. B. It spreads out its tail.

C. It searches for a wife. D. It uses shells & flowers to lớn make a garden.

PAPER TWO: USE OF ENGLISH ( 45 minutes )

In this section you must find a word from the box to complete the numbered blanks in the passage below. Use only ONE word for each blank. (15 points)

- used

- on

- afford

- enough

- every

- soon

- wait

- used

-listening

- home

There was once a large, fat woman (26)………………had a small, thin husband. He had a job in a big company và was given his weekly wages (27)………………Friday morning. As (28)………………as he got (29)………………on Friday, his wife (30)………………to make him give her (31)………………his money, & then she (32)………………to give him back only (33)………………to buy his lunch in the office every day.

One day the small man came home very excited. He hurried into the living room. His wife was (34)………………to the radio & eating chocolates there. " You'll never guess (35)………………happened to lớn me today, dear," he said.

He waited for a few seconds và then added, " I'll (36)………………ten thousand pounds (37)………………the lottery!"

" That's wonderful!" said his wife delightedly. But then she thought for a (38)………………seconds and added angrily, " but (39)………………a moment! How could you (40)………………to buy the ticket?"

SECTION B: SENTENCE BUILDING

Use the following sets of words and phrases to lớn write complete sentences. (15 points )

EXAMPLE: I / wonder / why you / not / reply last letter.

ANSWER: I was wondering why you had not replied lớn my last letter.

VnDoc - cài tài liệu, văn bạn dạng pháp luật, biểu mẫu mã miễn phí

41. She / a bath / every morning.

……………………………………………………………………..

42. Now / she dances / beautifully / than / used to.

……………………………………………………………………..

43. How long / it / take / him / get / school / every day ?

……………………………………………………………………..

44. Last Wednesday / Bill / ring / office /nine o'clock.

……………………………………………………………………..

45. I / live / Ho đưa ra Minh đô thị / ten years.

……………………………………………………………………..

46. People / come / all over the world/ visit / city/ Hiroshima.

……………………………………………………………………..

47. Billy / an old man that / has lớn live with his children.

……………………………………………………………………..

48. Oliver Twist / first published / 1838.

……………………………………………………………………..

49. It / too heavy / him / lift.

……………………………………………………………………..

50. I / able to lớn / come / tomorrow.

……………………………………………………………………..

PAPER THREE: LISTENING COMPREHENSION A ( 30 minutes )

PART 1. Listen lớn the passage & fill in the missing information (20 points)

The ladies' club always had a (1)……………….every Friday afternoon and

someone came to lớn talk khổng lồ them about important things. After that they had (2)……………….and asked questions.

One Friday, a (3)……………….came & talked to lớn the club about (4)……………….. "There is not (5)……………….food in the world for everybody", he said. " More than (6)……………….the people in the world are hungry. Và when they get more food, they have more (7)……………….so they never stop being hungry.

Somewhere in the world, a woman is (8)……………….a baby every minute, day & night. What are we going to do about it ?" He waited for a few (9)……………….before he continued, but before he began lớn speak again, one of the ladies said, " Well, why don't we find that woman & (10)……………….her?

PART 2: Betty và Marry are talking about the weekend. Their friend, Carlos, is coming khổng lồ visit them. For questions 1-5, tick A, B or C. (10 points)

1. When is the football match ?

A. Saturday morning B. Saturday afternoon C. Sunday afternoon

2. Where are they going to eat on Saturday evening ?

A. At trang chủ B. In an Italian restaurant C. In a Chinese restaurant

3. What are they going to vì chưng on Sunday morning ?

A. Go for a drive B. Get up late C. Go lớn the cinema

4. Where are they going to lớn have lunch on Sunday ?

A. In a café B. In a pub C. At home

5. They can't go to lớn the cinema on Sunday afternoon because

A. Carlos doesn't like films.

B. Betty doesn't like films.

C. They don't have time.

KEYS

PAPER ONE: READING COMPREHENSION

SECTION A

1. A 6. B 11. B 16. B

2. A 7. D 12. B 17. D

3. B 8. C 13. B 18. A

4. D 9. D 14. A 19. B

5. B 10. A 15. B 20. A

One mark for each correct answer. Total: 20

SECTION B

21. B 22. B 23. A 24. B 25. D

Two marks for each correct answer. Total: 10

Total marks for paper one: 30

PAPER TWO: USE OF ENGLISH

SECTION A

26. Who 31. All 36.won

27.every 32.used 37.on

28.soon 33.enough 38. Few

29.home 34.listening 39.wait

30.used 35.what 40.afford

One mark for each correct word. Total: 15

SECTION B

41. She takes a bath every morning.

42. Now she dances more beautifully than she used to.

43. How long does it take him to get khổng lồ school every day ?

44. Last Wednesday, Bill rang his office at nine o'clock.

45. I have lived in Ho chi Minh thành phố for 10 years.

46. People come from all over the world lớn visit the đô thị of Hiroshima.

47. Billy is such an old man that he has to lớn live with his children.

48. Oliver Twist was first published in 1838.

49. It is too heavy for him to lift.

50. I'll be able lớn come tomorrow.

One and a half marks for each correct sentence. Total: 15

Total marks for paper two: 30

PAPER THREE: LISTENING COMPREHENSION

PART 1:

1. Meeting 6. Half

2. Tea 7.babies

3. Gentleman 8.having

4. Food 9.seconds

5. Enough 10.stop

Two marks for each correct answer. Total: 20

PART 2:

1.B 2. C 3.A 4.B 5.C

Two marks for each correct answer. Total: 10

Total mark for paper three: 30

PAPER 4: INTERVIEW: 10 marks

Total marks for the Test: 100

*

Luyện tập tiếng Anh mặt hàng ngày sẽ giúp đỡ bạn củng núm lại kiến thức

Trước khi chúng ta làm bài bác tập giờ đồng hồ Anh lớp 6 này yêu cầu đọc lại tổng thể kiến thức vẫn học. Sau đó bấm thời gian để làm bài. Sau khi kết thúc bài tập thì chúng ta cũng có thể so đáp án bên dưới để biết bản thân được bao nhiêu điểm nhé.

Xem thêm: Tải Bài Hát Ếch Nằm Đáy Giếng, Tải Bài Hát Ếch Ngồi Đáy Giếng (Đồ Rê Mí) Mp3

Sau mỗi bài bác kiểm tra, cố gắng xem lại hồ hết câu đã làm cho sai và tò mò xem vì chưng sao mình lại làm cho sai nhằm từ đó có phương pháp học tương thích nhất. Các bạn có thể theo dõi các nội dung bài viết tiếp theo để cùng làm bài xích tập tiếng Anh lớp 6 nhé.